'Here'-releasedatum van 'Forrest Gump'-duo Robert Zemeckis en Tom Hanks eindelijk bekend

'Here'-releasedatum van 'Forrest Gump'-duo Robert Zemeckis en Tom Hanks eindelijk bekend

Het veelbelovende project met de nodige grote sterren is later dit jaar te zien.

Het is alweer 30 jaar geleden dat Forrest Gump verscheen. Regisseur Robert Zemeckis en hoofdrolspeler Tom Hanks leverden toen een pareltje. Laten we hopen dat dat weer het geval zal zijn later dit jaar met de veelbelovende Here.

De twee beroemdheden hebben namelijk besloten wederom samen te werken. Het gaat hier om de verfilming van 'Here', een bekend stripboek van Richard McGuire. De 6-pagina lange variant werd in 1989 uitgebracht, maar in 2010 volgde de 300 pagina lange graphic novel.

Verfilming
Het is deze versie uit 2010 die nu verfilmd wordt. Het gaat hier om een innovatieve graphic novel, die zich afspeelt op een enkele locatie, maar dan wel over een periode van duizenden jaren.

Verschillende momenten in de tijd worden in dezelfde ruimte getoond. Het verhaal van 'Here' gaat dan ook over één specifieke locatie door de tijd heen. Een officiële releasedatum was er nog niet, maar nu weten we wanneer we van de blockbuster kunnen gaan genieten.

November
Here zal al vanaf 15 november in de (Nederlandse) bioscopen te zien zijn. Hanks staat er niet alleen voor, maar zal bijgestaan worden door zijn Forrest Gump-collega Robin Wright. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Paul Bettany, Kelly Reilly en Michelle Dockery.



NieuwsFilm

meest populair