Eerste reacties 'A Quiet Place: Day One': top of flop?

Eerste reacties 'A Quiet Place: Day One': top of flop?

De derde film in de A Quiet Place-reeks gaat terug in de tijd.

De volgende grote horrorfilm op het programma is A Quiet Place: Day One, een prequelfilm in de uitdijende A Quiet Place-filmreeks. Nu zijn de eerste reacties online verschenen naar aanleiding van persvertoningen.

Vanaf aankomende week kun je A Quiet Place: Day One in de Nederlandse bioscopen gaan kijken. De film moet het succes van de eerste twee films doortrekken. Gezamenlijk brachten die films 638,3 miljoen dollar op.

Prequel
Day One van regisseur Michael Sarnoski neemt ons mee terug in de tijd en laat zien hoe de buitenaardse wezens New York City overnemen. Uiteraard zijn het dezelfde aliens uit de eerdere films, met hun ultrasonische gehoor.

Dit keer geen Emily Blunt, maar wel Djimon Hounsou uit de tweede film. Hij speelt opnieuw Henri en we zien andere rollen van Lupita Nyong'o als Sam, Joseph Quinn als Eric en Alex Wolff als Reuben.

Eerste reacties
De online reacties zijn, zoals altijd, positief. Vooral Nyong'o en de verhaallijn van de franchise worden bejubeld. "Er was niet zoveel apocalyptische slachting als ik had gehoopt, maar het menselijke verhaal dat hier wordt verteld is zowel angstaanjagend als prachtig," schrijft Brandon Davis van ComicBook.com op X/Twitter. Hieronder meer online reacties.






NieuwsFilm

meest populair