Heeft Sharon Stone een nieuwe carrière gevonden?

Heeft Sharon Stone een nieuwe carrière gevonden?

Sharon Stone focust op schilderen wegens gezondheidsproblemen en acteert daardoor minder vaak.

Sharon Stone acteert nog maar weinig. Het ziet ernaar uit dat de actrice uit Total Recall en Basic Instinct haar filmcarrière nog verder tempert.

De nu 66-jarige ster zei al eerder in interviews dat het niet komt omdat ze niet wil acteren. Maar het is moeilijk om rollen te vinden waarbij een filmstudio rekening kan houden met haar gezondheid. Ze herstelde met moeite van een zware beroerte en moet nog steeds dagelijks voldoende rusten.

Rust vinden in werk
Dat moeten ontprikkelen heeft er wel voor gezorgd dat zij schilderen enorm interessant is gaan vinden. Intussen is ze een ware kunstenares en een stukje van een kunstwerk toonde ze onlangs op haar Instagram.

Ze schreef erbij: "Work, work, work" en het totaalplaatje is best grappig. Ze zit aan haar zwembad in badkleding met een gasmasker op en stoere laarzen aan. Met een airbrush brengt ze verschillende kleuren op het schildersdoek aan.

Artiesten stoppen niet
Kennelijk is het daar heet, want kijkers vertellen haar niet al te hard te werken vanwege de warmte. Maar vertel maar een kunstenares in hart en nieren te stoppen met wat ze het liefst doet.



NieuwsFilm

meest populair