Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Deze 3 films op Netflix zijn absoluut de moeite waard

Drie prachtig mooie dramafilms om even bij stil te staan.

Er staan opvallend veel dramafilms op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms erg goed! Hieronder drie prachtige dramafilms die je op de streamingdienst vindt.

About time

Regie: Richard Curtis | Hoofdrollen: Margot Robbie, Rachel McAdams, Bill Nighy, Domhnall Gleeson | Kijk nu



De 21-jarige Tim Lake ontdekt na het zoveelste saaie onbevredigde nieuwsjaarfeestje dat hij kan tijdreizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel de loop van zijn eigen leven. Hij besluit zijn eigen leven wat aangenamer te maken met het krijgen van een vriendin. Helaas blijkt daten via tijdreizen net zo lastig als het klinkt.

Private Life

Regie: Tamara Jenkins | Hoofdrollen: Paul Giamatti, Kathryn Hahn, Molly Shannon | Kijk nu



Een schrijfster ondergaat meerdere vruchtbaarheidstherapieën om zwanger te worden, waarmee haar relatie met haar man onder flinke druk komt te staan.

The Trial of the Chicago 7

Regie: Aaron Sorkin | Hoofdrollen: Michael Keaton, Joseph Gordon-Levitt, Eddie Redmayne, Sacha Baron Cohen | Kijk nu



In 1968 verdeelt de Vietnamoorlog de Amerikaanse bevolking tot op het bot. Tijdens een anti-oorlog demonstratie in Chicago breken grote rellen uit en worden vele demonstranten gearresteerd. Nadat de rook is opgetrokken, worden zeven betogers door de Amerikaanse staat aangeklaagd voor samenzwering en rebellie. Zijn zij schuldig of is demonstreren tegen de overheid een mensenrecht?

NieuwsFilm

meest populair