Teaser trailer van Robert Eggers veelbelovende 'Nosferatu'-remake online gelekt

Teaser trailer van Robert Eggers veelbelovende 'Nosferatu'-remake online gelekt

Mocht je echt niet kunnen wachten dan kan je nu de beelden bekijken op X.

Regisseur Robert Eggers heeft al heel wat moois gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan The VVitch en The Lighthouse. Niet vreemd dus, dat heel wat filmfanaten uitkijken naar zijn Nosferatu-versie. Als je echt niet kunt wachten, is dit artikel voor jou.

Het gaat hier om de langverwachte remake van de iconische horrorklassieker. Op dit moment is de teaser trailer in de Verenigde Staten te zien voor The Bikeriders. Hoewel deze nog niet online is gepost door de studio, heeft een bioscoopganger de eerste beelden op X gedeeld.

Teaser trailer
De teaser begint met een shot van Lily-Rose Depp, te zien als Ellen Sutter. Ze is aan het bidden bij kaarslicht wanneer iets haar bij haar nek grijpt. Ook zien we haar communiceren met professor Von Franz (Willem Dafoe) waar het kwaad nu precies vandaan komt.

We zien meer lugubere beelden, zoals honderden ratten die door de stad rennen, dorpelingen die in paniek raken en andere belangrijke personages als Thomas Sutter (Nicholas Hoult) en Friedrich Harding (Aaron Taylor Johnson).

Nosferatu zelf
Helaas komt Nosferatu zelf, gespeeld door Bill Skarsgard, maar heel eventjes langs in de trailer. Meer beelden zullen ongetwijfeld nog wel volgen net zoals de teaser trailer zelf. Mocht je echt niet kunnen wachten, bekijk de teaser trailer dan hier (voor hoe lang deze nog online staat).



NieuwsFilm

meest populair