Vervolg op 'The Batman' uit 2022: Brute en grimmige trailer voor 'The Penguin'

Vervolg op 'The Batman' uit 2022: Brute en grimmige trailer voor 'The Penguin'

Colin Farrell kruipt opnieuw in de huid van 'Oz' maar nu dan in prequel-serie.

Recentelijk liet James Gunn zich nog uit over de nieuwe Batman-films. Niet alleen wordt er gewerkt aan een compleet nieuw verhaal, genaamd The Brave and the Bold, ook komt er een vervolg op de sterk onthaalde The Batman van Matt Reeves. Daar blijft het niet bij.

Voordat deze bovengenoemde blockbusters uit zullen komen, worden we eerst getrakteerd op The Penguin-serie. Dit personage werd in The Batman gespeeld door een onherkenbare Colin Farrell. Hij neemt deze rol nu opnieuw op zich.

Verhaal
De serie speelt zich een week af na de gebeurtenissen in The Batman. Nu dat Carmine Falcone niet meer is, zien de nodige criminelen een kans om zijn business over te nemen. Ook Oswald 'Oz' Cobblepot, beter bekend als The Penguin, wil nu de nieuwe onderwereldbaas worden van Gotham.

Geheel vlekkeloos verloopt dit niet. De kinderen van Carmine staan dit namelijk niet toe, voornamelijk Sofia Falcone. Zij heeft zo haar eigen plannetjes en wil het criminele imperium van haar vader overnemen, waardoor zij lijnrecht tegenover Penguin komt te staan.

Nog even wachten
De serie, die bestaat uit 8 episodes, zal vanaf eind september op streamingdienst Max te zien zijn. Het is voorlopig nog onbekend of het bij een enkel seizoen zal blijven of er meer volgt. Bekijk de nieuwste trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair