Jennifer Hoffman heeft de zomer in haar bol: "komt eraan"

Jennifer Hoffman heeft de zomer in haar bol: "komt eraan"

Dit jaar zien we de Nederlandse actrice Jennifer Hoffman in de komedie The Dadchelor.

De Nederlandse actrice Jennifer Hoffman brak al vele jaren geleden door en nog steeds is ze in hoofdrollen te zien in Nederlandse tv- en filmproducties. Ook op Instagram trekt ze heel wat aandacht onder haar bijna tweehonderdduizend volgers.

In 1999 had Jennifer haar eerste rol, namelijk als het personage Sam de Graaf in de soap Westenwind. De eerste filmrol liet even op zich wachten. Deze had ze in 2007 in Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi. Niet veel later was ze naast Paul de Leeuw te zien in Spion van Oranje.

Veel op tv
De afgelopen jaren was Jennifer te zien in heel wat tv-series. Vorig jaar dook ze nog op in Rwina en daarvoor speelde ze rollen in Pottenkijkers, Deep Shit en - uiteraard - De Luizenmoeder.

In de bioscoop zien we de actrice ook. Vorig jaar was dat in de komedie All Inclusive en ze was ook te zien in titels als Mannen van Mars, Hartenstrijd, Familie Weekend en Rendez-Vous.

Zomer
De afgelopen periode is het weer in Nederland weer wat beter, maar iedereen lijkt te snakken naar een periode met veel zon. Ook Jennifer lijkt dat te zeggen en uit te stralen: "De zomer komt eraan.


Op IMDb zien we dat Jennifer de komedie The Dadchelor al heeft opgenomen. De film van regisseur Jon Karthaus draait vanaf 15 augustus 2024 in de Nederlandse bioscopen en verschijnt daarna exclusief op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair