'Deadpool & Wolverine' is nu pas klaar, vlak voor de release

'Deadpool & Wolverine' is nu pas klaar, vlak voor de release

We hoeven nog maar een paar weken te wachten tot het volgende hoofdstuk in het MCU.

De langverwachte Marvel-film Deadpool & Wolverine is eindelijk klaar. Dat schrijft Ryan Reynolds, Mr. Pool himself, in een hartverwarmend bericht op Instagram. De acteur meldt dat de post-productie van de film is voltooid. De weg naar dit moment was lang, maar Reynolds is dankbaar voor iedereen die betrokken was bij het project.

"En dat was het dan voor de postproductie. Het voelt alsof een miljoen jaar werk in een oogwenk voorbij is gegaan. Naast deze man zitten maakte het allemaal zo bijzonder... Moeilijk om weg te lopen," schrijft Reynolds in een eerbetoon aan zijn regisseur Shawn Levy.

Kaskraker
Deadpool & Wolverine belooft de grootste kaskraker van het jaar te worden. De prognoses voorspellen een openingsweekend van meer dan 200 miljoen dollar, iets dat geen enkele film heeft bereikt sinds Spider-Man: No Way Home in 2021.

In deze blockbuster zien we Reynolds voor de derde keer als de huurling met een grote mond. Hugh Jackman zal voor het eerst sinds 2017 te zien zijn als Wolverine.

Verrassingen
Fans kijken al maanden uit naar de chemie tussen de twee acteurs en alle verrassingen die de film in petto heeft. De geruchtenmolen draait overuren; fans zijn benieuwd welke bekende acteurs en personages ze allemaal zullen terugzien.



Lang hoeven we niet meer te wachten, Deadpool & Wolverine verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair