De meest spectaculaire attractie voor Harry Potter-fans!

De meest spectaculaire attractie voor Harry Potter-fans!

Ontdek een spannende achtbaan in Universal Studios ter ere van Hagrid en Robbie Coltrane.

Wie dol is op de boeken en films van Harry Potter en toch toevallig naar Amerika gaat, doet er goed aan eens rond te kijken in de Universal Studios. Dit pretpark ligt in Orlando en biedt voor fans van achtbanen - en Harry Potter - een leuke attractie.

De onderstaande Instagram-video van Visit the South geeft een indruk van wat je kunt verwachten van Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure. De motorfietsen met zijspan schieten in duizelingwekkende vaart langs poorten en maken idiote bochten. Fans zijn er dol op.

Erg bijzondere achtbaan
Bij het bericht staat dat de attractie ligt in The Wizarding World of Harry Potter op het Universal's Island of Adventure. Het is een erg onderhoudende achtbaan met een verhaal en veel technologie. Het neemt bezoekers mee met Hagrid op zoek naar magische dieren.

Het personage Rubeus Hagrid werd gespeeld door Robbie Coltrane. En hoewel de Schotse acteur sinds de jaren 80 in populaire films speelde als Van Helsing, The Adventures of Huck Finn en Goldeneye is hij het meest bekend als de vriendelijke reus uit de Harry Potter-boeken.

Ongelooflijk spectaculair aandenken
In 2022 overleed Robbie Coltrane op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van een slopende ziekte. Gelukkig laat hij heel veel filmklassiekers na. En gelukkig bestaat er nog een ongelooflijk spectaculaire attractie die hem in ere houdt.



NieuwsFilm

meest populair