Ernstig verkeersongeluk doodde bijna twee jonge 'Young Sheldon'-acteurs

Ernstig verkeersongeluk doodde bijna twee jonge 'Young Sheldon'-acteurs

Acteurs Raegon Revord en Annie Potts van Young Sheldon-serie delen ervaring met ernstige verkeersongevallen.

Hoe groot is de kans dat je een collega treft die een ernstig ongeval onder dezelfde omstandigheden meemaakt? Het overkwam twee acteurs van de Young Sheldon-serie.

Raegan Revord, die ook in Wish Upon te zien is, schreef in 2023 op haar Instagram hieronder: "Onderweg naar de studio werden mijn moeder en ik in de auto aangereden door een bestuurder die onder invloed bleek te zijn. Het ironische was dat mijn filmopnamen destijds ook in een auto plaatsvonden."

Nog steeds paniekaanvallen
Ze vervolgde met: "Dat was dus moeilijk, want na dat verkeersongeval leed ik wekenlang aan paniekaanvallen en PTSD. Ik trok het alleen door alle steun van de cast en de crew. Ze vroegen steeds hoe het met mij ging. Ik was belangrijker dan het resultaat." Een jaar later heeft Raegan nog steeds therapie.

Haar collega Annie Potts, die ook in de Ghostbusters-films te zien is, vertelde onlangs hier aan The Guardian dat zij 50 jaar geleden betrokken was bij een ernstig verkeersongeluk. Ze brak elk botje in haar onderlichaam en is daar nog steeds van aan het herstellen.

Blijvend werken aan herstel
Ze vertelde: "Drie auto's vol met dronken tieners waren overdag aan het racen op de snelweg. Het was tegen het verkeer in en mijn auto botste frontaal. Herstel duurde heel lang. Ik ben nog steeds aan het herstellen."



Ook zei Annie Potts dat ze na het ongeluk met alle hersteloperaties nu anders tegen het leven aankijkt: "Als je bijna het leven verliest, wordt het leven dierbaar. Ik denk niet dat je kunt weten hoe dierbaar het is tot je het bijna kwijtraakt."

NieuwsFilm

meest populair