Eddie Murphy heeft opeens heel veel zin in een 'Beverly Hills Cop 5'

Eddie Murphy heeft opeens heel veel zin in een 'Beverly Hills Cop 5'

Het aankomende vervolg is zó goed dat hij nog veel meer wil...

Eddie Murphy wilde jarenlang niks weten van een vierde Beverly Hills Cop-deel en keurde het ene na het andere script af. Maar inmiddels is het wachten op Beverly Hills Cop: Axel F bijna voorbij.

En Murphy heeft ineens de smaak weer te pakken, want tegenover 'Today' bespreekt hij nu alweer de mogelijkheden om het personage Axel Foley opnieuw te spelen in een vijfde deel als het verhaal goed is.

Blijvende aantrekkingskracht
Zo zei de acteur/komiek: "Ik hoop het, want deze film is zó goed geworden, vooral als je bent opgegroeid met het kijken naar de oude delen. Ik vind deze film echt geweldig en ik hoop jullie ook!"

Over de populariteit van de franchise: "Axel is de alleman die de gelegenheid aangrijpt. Hij is geen superheld of superagent. Ik denk dat mensen hem daarom leuk vinden. En bovenal is hij vreselijk grappig".

Vanaf 3 juli op 'Netflix'
In Beverly Hills Cop: Axel F keert Axel Foley terug naar 90210 nadat het leven van zijn dochter wordt bedreigd. Hij werkt samen met haar en een nieuwe partner, gesteund door zijn oude vrienden Billy Rosewood, John Taggart en Serge, om zo een geheim complot te ontrafelen.



NieuwsFilm

meest populair