Salma Hayek pakt uit met schitterende rode jurk tijdens Arabische avond

Salma Hayek pakt uit met schitterende rode jurk tijdens Arabische avond

De bekende actrice Salma Hayek laat zich omringen door bekende mensen uit de modewereld.

Actrice en celeb Salma Hayek weet het publiek altijd weer te verrassen. Of dit nu in een van haar films is of tijdens een publiekelijk optreden. Recent was ze aanwezig bij een prijsuitreiking van Fashion Trust Arabia, die in Londen plaatsvond.

De actrice uit recentere films als Magic Mike's Last Dance en Marvels Eternals is voor bijna iedere gelegenheid enorm goed gekleed. Ook nu weer.

Rode jurk
Voor de gelegenheid is ze gekleed in een goed getailleerd rood jurkje en draagt ze prachtige sieraden. Op een andere foto zien we dat ze een bijpassend rood leren jasje erover droeg.

"Bedankt Fashion Trust Arabia dat ik gisteravond de prijswinnaars van Fashion Trust Arabia 2023 mocht vieren en de lancering van hun collecties bij Harrods #whatanight, omringd door buitengewone mensen uit de industrie!" schreef de enthousiaste Salma bij de foto's.

Films
Als actrice heeft ze twee projecten op het programma staan, namelijk Without Blood van regisseur Angelina Jolie en Sacrifice van Romain Gavras (Athena) met Anya Taylor-Joy, Chris Evans en Brendan Frasier.

Wil je Salma Hayek in haar rode jurk zien tijdens de prijsuitreiking van Fashion Trust Arabia? Ga dan snel naar de Instagram-pagina van de actrice.

NieuwsFilm

meest populair