Eerste recensies 'The Bikeriders' met Tom Hardy: kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Bikeriders' met Tom Hardy: kijken of skippen?

Naast Tom Hardy zie je ook rollen van Jodie Comer en Austin Butler in de bioscoopfilm The Bikeriders.

Oorspronkelijk moest The Bikeriders van regisseur Jeff Nichols al in december 2023 in de bioscopen. Dit gebeurde niet doordat de cast de film niet mocht promoten. Het gevolg was dat productiemaatschappij New Regency de film niet uitbracht met 20th Century Studios, maar met Focus Features en Universal Pictures.

Dit leverde een vertraging op van ruim een half jaar en volgende maand kun je de misdaadfilm met grote namen als Tom Hardy, Jodie Comer, Austin Butler, Michael Shannon, Mike Faist en Norman Reedus op het witte doek gaan aanschouwen.

Tomatometer
Nu zijn de eerste recensies online verschenen op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, en deze staat voorlopig op een sterke 85 procent na 67 recensies.

"The Bikeriders, met een charismatische cast en de rauwe authenticiteit in de aanpak van schrijver-regisseur Jeff Nichols, biedt een conventionele maar toch impactvolle kijk op de motorcultuur," luidt de critics consensus.

Begin juli
"De verromantisering van de onderwerpen als toonbeelden van kracht en stijl is schaamteloos. Er schuilt niet veel inhoud onder het oppervlak. Maar met zo'n oppervlak heeft het ook niet echt behoefte aan inhoud," vindt Nick Schager van The Daily Beast.


In The Bikeriders evolueert de Vandals, een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, in de loop van 10 jaar van een verzamelplaats voor lokale outsiders naar een meer sinistere bende, die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt.

Juli
Vanaf 4 juli is The Bikeriders te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair