Harde en spannende wraakfilm uit 2014 op Netflix wordt nu sterk bekeken

Harde en spannende wraakfilm uit 2014 op Netflix wordt nu sterk bekeken

De film Bad Country uit 2014 maakt nu indruk op Netflix en komt de top 10 binnen.

Netflix heeft een wat oudere gevangenisfilm online gezet. De film Bad Country uit 2014 staat bijna meteen in de top 10 en dat betekent dat heel wat mensen op de misdaadfilm afstemmen.

Bad Country, ook bekend als Whiskey Bay, is geregisseerd door Chris Brinker en Netflix omschrijft de film met woorden als "actiethriller, huurmoordenaars" en "jaren 80". Er zijn rollen voor onder andere Matt Dillon, Willem Dafoe, Neal McDonough, Amy Smart en Tom Berenger.

Mager ontvangen
Met een matige 41 procent op de Tomatometer staat Bad Country er niet enorm goed voor op Rotten Tomatoes. De IMDb-score is iets beter, met een 5,8 na bijna tienduizend stemmen.

"Een saai uitgevoerde actiefilm met grote namen (Matt Dillon, Willem Dafoe) en een milde jaren 80-sfeer in Louisiana, die de vakkundige opbouw en alledaagse wendingen van het verhaal slechts in bescheiden mate compenseren," schreef Justin Chang van Variety.

Nu op Netflix
Wil je Bad Country een kans geven? Je vindt de film nu hier op Netflix.


Dit is de synopsis volgens Netflix: Een ervaren rechercheur uit Baton Rouge infiltreert de machtigste criminele organisatie in het zuiden van de VS en haalt de leider over om informant te worden.

NieuwsFilm

meest populair