Heeft ook Rob Lowe (60) de bron van de eeuwige jeugd gevonden?

Heeft ook Rob Lowe (60) de bron van de eeuwige jeugd gevonden?

Rob Lowe's Instagram onthult zijn liefde voor de oceaan en zijn betrokkenheid bij Oceana.

Rob Lowe behoorde in de jaren 80 tot de mooiste Hollywood-sterren. En hoewel hij nu 60 jaar is, lijkt hij nog verdacht veel op zijn jongere ik van The Outsiders.

Te zien aan zijn Instagram-bericht hieronder lijkt Rob Lowe de bron van de eeuwige jeugd te hebben gevonden. Hij ligt in zee met een spectaculaire zonsondergang op de achtergrond. En werkelijk, die knappe looks met die doordringende blik doen fans opnieuw smelten.

Houden van de oceaan
Hij schrijft: "Ik ben nergens zo op mijn gemak als in de oceaan. Het hoeft niet mooi en warm te zijn als dit, want ik vind wel een manier om ervan te genieten. Als je ergens zoveel van houdt als de oceaan wil je het beschermen."

Vervolgens vraagt hij aandacht voor Oceana, een goed doel dat zich richt op het behoud van de oceanen. Bij de reacties staan mensen die spontaan aandacht hebben voor het milieu. Iemand schrijft dat het haar favoriete plek is met haar favoriete man.

Houden van de ster
Een ander grapt of er nog slechte reacties zullen volgen van internettrollen, maar Rob Lowe is zo'n internet-boyfriend - iemand over wie je alleen goede dingen kunt zeggen. Rob acteert trouwens nog steeds en heeft een succesvolle podcast, genaamd Literally.



NieuwsFilm

meest populair