Keert Natalie Portman terug in het MCU na 'Thor: Love and Thunder'?

Keert Natalie Portman terug in het MCU na 'Thor: Love and Thunder'?

De actrice hoopt het zeker aangezien ze van het avontuur genoten heeft.

Natalie Portman heeft al in heel wat pareltjes gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Black Swan en Annihilation, om er maar een paar te noemen. Een van haar bekendste rollen is zonder enige twijfel Jane Foster/'The Mighty Thor' in het MCU, maar keert zij nog eens terug voor een nieuw avontuur?

In Thor: Love and Thunder speelt de met een Oscar bekroonde actrice een belangrijke rol. Helaas werd dit deel heel wat minder goed onthaald dan Thor: Ragnarok, waardoor er nu iets minder vaart wordt gezet achter de Thor-reeks.

Interesse
Dit betekent echter niet dat de actrice niet wil terugkeren. Tijdens een recent interview laat zij weten te genieten van haar Marvel-rol en zeker open staat voor meer: "Ik heb wel ideeën waar haar verhaallijn naartoe zou kunnen gaan".

"Ik ben echter niet gevraagd voor andere delen, spin-offs of iets dergelijks, dus ik weet van niets. Toch zou ik het heel leuk zijn om meer te doen te krijgen. Ik heb er altijd van genoten en het is fantastisch om te werken met Chris [Hemsworth], Taika [Waititi] en Tessa [Thompson]".

Hoop
Zo vervolgt Portman: "Het was een super ervaring en ik genoot van elke dag. Ik lag elke keer weer in een deuk, aangezien we altijd moesten lachen. Ik heb er alleen maar goede herinneringen aan overgehouden en de opnames in Australie waren ook grandioos. Dus hopelijk komt er meer!"



NieuwsFilm

meest populair