'Bad Boys: Ride or Die': om onduidelijke redenen ontbreekt dit bijzonder grote personage

'Bad Boys: Ride or Die': om onduidelijke redenen ontbreekt dit bijzonder grote personage

Hij had een belangrijk aandeel in 'Bad Boys For Life' maar is nu niet meer te bekennen.

Bad Boys: Ride or Die is een grote hit. De blockbuster wordt sterk onthaald, waardoor een vijfde deel nu al zo goed als een zekerheid lijkt. Toch is het tamelijk opvallend dat in Ride or Die een belangrijk personage ontbreekt, die geïntroduceerd werd in het derde deel.

Centraal in elk hoofdstuk staan natuurlijk de detectives Mike en Marcus (Will Smith en Martin Lawrence). In het derde deel krijgt het duo te maken met de jongere detective groep, AMMO, oftewel Advanced Miami Metro Operations.

Team
Dit team bestaat uit Rafe (Charles Melton), Kelly (Vanessa Hudgens) en Dorn (Alexander Ludwig). Hoewel de twee laatstgenoemde terugkeren in Ride or Die, is Rafe nergens te bekennen. Dit is tamelijk opvallend, gezien de rol die hij had in Bad Boys for Life.

Rafe lijkt namelijk op een jongere Mike. Ook hij komt in het begin arrogant en zelfzeker over, zoals dat ook het geval was met Mike in de eerste twee Bad Boys-delen. De twee kunnen het niet geweldig vinden, maar raken op het einde van het derde deel toch bevriend.

Toch niet
Het leek er dus op dat Rafe zou terugkeren, maar het mocht niet zo zijn. De reden hiervoor is vooralsnog onbekend, al lijkt het erop dat de acteur simpelweg te druk bezig was met de opnames van het laatste Riverdale-seizoen.


Ook zat Ride or Die al vol met veel andere personages, waardoor er misschien weinig plaats was voor Rafe. Toch is het vreemd dat zijn afwezigheid niet op z'n minst wordt aangekaart in de blockbuster, maar wie weet keert hij in de toekomst nog wel terug.

NieuwsFilm

meest populair