Tom Hardy over zijn opvallende 'Bugs Bunny'-stem in de nieuwe bioscoopfilm 'The Bikeriders'

Tom Hardy over zijn opvallende 'Bugs Bunny'-stem in de nieuwe bioscoopfilm 'The Bikeriders'

De acteur wilde eens een hele andere biker neerzetten dan de perfecte macho.

Tom Hardy is zonder enige twijfel een van de bekendste en geliefdste acteurs in Hollywood. De ster wist al eerder hoge ogen te gooien in o.a. Inception, Warrior maar ook in de Peaky Blinders-serie. Toch is niet iedereen een fan van zijn rol in The Bikeriders.

In deze nieuwe veelbelovende film van Jeff Nichols kruipt Hardy in de huid van Johnny, de leider van een motorclub. Aanvankelijk dient deze club als een ontmoetingsplaats voor buitenbeentjes, maar later ontwikkelt deze zich tot een ware verwoestende motorbende.

Leider
Zo'n rol lijkt Hardy op het lijf te zijn geschreven, aangezien hij al vaker soortgelijke rollen neerzette in bijvoorbeeld Lawless. Toen de eerste beelden verschenen viel een dingetje echter wel op: de acteur lijkt een behoorlijke piepstem te hebben, iets dat niet zo goed bevalt.

Tijdens een recent interview laat Hardy zich hier nu zelf over uit en waarom ze besloten hiervoor te gaan: "Films en series of bikers zijn vaak niet echt. Je ziet al het leer, het komt allemaal sexy over. Er zit gave muziek in en iedereen heeft geweldig haar".

Iets anders
De acteur vervolgt: "Het is dus een voor de hand liggende keuze om dit ook te doen, maar ik draai dat graag volledig om. Johnny is eigenlijk gewoon een tragische clown, die eveneens zwakheden heeft en imperfecties toont. Die wil ik laten zien".


"Als ik een rol neerzet, wil ik me volledig geven. Als ik faal is dat ook niet erg. Ik geef liever alles en ga dan neer dan alles op safe spelen zonder je best te doen. Dat is voor mij, als acteur, heel belangrijk".

NieuwsFilm

meest populair