'RIP': Matt Damon en Ben Affleck komen opnieuw samen in grote misdaadthriller

'RIP': Matt Damon en Ben Affleck komen opnieuw samen in grote misdaadthriller

De twee beste vrienden zijn opnieuw samen in een film te zien.

Matt Damon en Ben Affleck, beste vrienden en beiden Oscarwinnaars, zullen samen te zien zijn in de nieuwe misdaad-thriller RIP van regisseur Joe Carnahan. Affleck en Damon produceren via hun productiemaatschappij Artists Equity.

Buiten het feit dat het een misdaadthriller betreft, is er nog niks bekendgemaakt over het verhaal. Door de betrokkenheid van beide heren is er wel al heel wat interesse in getoond door verschillende studio's en streamingdiensten.

Hereniging van vrienden
Affleck is momenteel bezig met de opnames van The Accountant 2 en liet eerder al weten dat hij en Damon op zoek waren naar een project om samen in te spelen.

Eerder leek die hereniging de misdaad-thriller Animals te worden, maar dat ging niet door.

In goede handen
Carnahan kennen we van thrillers en actiefilms als The Grey, Narc, Smokin' Aces en Copshop, dus RIP lijkt in goede handen.



Artists Equity werd vorig jaar gelanceerd met de release van het kritisch bejubelde Air, waarin we Damon en Affleck ook samen zagen.

Vertrouwde samenwerking
Tevens financierden de twee via het bedrijf de documentaire The Greatest Love Story Never Told en Berlinale-hit Small Things Like These.



De opnames van RIP moeten dit najaar beginnen.

NieuwsFilm

meest populair