Deze duistere en vergeten film uit 2020 is nu een dikke hit op Netflix

Deze duistere en vergeten film uit 2020 is nu een dikke hit op Netflix

Mila Kunis en Glenn Glose waren in 2020 te zien in de film Four Good Days.

Van Amerikaans/Oekraïense actrice Mila Kunis zien we de afgelopen periode niet zo heel veel meer. De vriendin van Ashton Kutcher lijkt momenteel te werken aan een comeback. Nu is een film met haar uit 2020 een hit op Netflix: Four Good Days. De film staat nu op nummer drie in de Netflix Top 10.

Four Good Days is geregisseerd door Rodrigo García en Netflix omschrijft het drama met woorden als "duister" en "ontroerend". Je ziet ook rollen van Glenn Close, Stephen Root en Sam Hennings.

Vergeten
De grote namen hebben geen succes van de film weten te maken en Four Good Days lijkt vooral aan iedereen voorbij te zijn gegaan. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op 56 procent. De publieksscores zijn beter. De Audience Score op Rotten Tomatoes staat op 81 procent en de IMDb op een 6,6.

"Four Good Days doet er alles aan om het tragische bronmateriaal authentiek te maken en laat zijn talent verzanden tot een flauw melodrama," is de critics consensus op Rotten Tomatoes over de verfilming van het boek How's Amanda? A Story of Truth, Lies and an American Addiction van Eli Saslow.

Nu op Netflix
Wil je Kunis in actie zien in Four Good Days? Je vindt het drama nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Een moeder moet haar vervreemde dochter door de cruciale vier dagen van ontwenningsverschijnselen helpen. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

NieuwsFilm

meest populair