De peperdure Formule 1-film met Brad Pitt krijgt eindelijk een positieve update: datum bekend

De peperdure Formule 1-film met Brad Pitt krijgt eindelijk een positieve update: datum bekend

Apple's titelloze Formule 1-film met Brad Pitt verschijnt volgend jaar in de IMAX-bioscopen.

De nog steeds titelloze Formule 1 film met Brad Pitt heeft een positieve update gekregen. De productie van Apple Original Films zal vanaf 27 juni volgend jaar de bioscoopzalen inracen.

De nieuwe film volgt een Formule 1 rijder (Brad Pitt) die uit zijn pensioen terugkeert om een jongere rijder te begeleiden. De film zal te zien zijn in IMAX-bioscopen, om de race-acties extra scherp in beeld te krijgen.

Mega hoog productiebudget
Apple werkt samen met Warner Bros. voor de bioscooprelease in 2025. De productiemaatschappij heeft blijkbaar hoge verwachtingen, want de film heeft een verbijsterend hoog productiebudget van meer dan 300 miljoen dollar.

De Formule 1-film zal geregisseerd worden door Joseph Kosinski, die eerder achter het stuur zat voor Top Gun: Maverick. Het script is wederom geschreven door Ehren Kruger, die ook het scenario maakte voor de laatste Top Gun.

Uitdagende releasedatum
Naast Pitt heeft Kosinski een supercast verzameld met Kerry Condon (Avengers: Infinity War), Javier Bardem (No Country for Old Men), Tobias Menzies (Casino Royale), Sarah Niles (Ted Lasso), Damson Idris ([i]Snowfall) en Kim Bodnia (Pusher).


De release van de door Jerry Bruckheimer en Kosinski geproduceerde film in juni 2025 zal plaatsvinden tegenover M3GAN 2.0 en Jurassic World 4, die een week later uitkomt. Het is dus nog maar de vraag of de nieuwe Pitt-film als eerste gaat finishen bij de box office opbrengsten.

NieuwsFilm

meest populair