3 heftige en meeslepende thrillers om vanavond te kijken

3 heftige en meeslepende thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Nocturnal Animals (2016)
Regie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a. | Te zien op: Netflix / SkyShowtime
Susan, een succesvolle, maar ongelukkige kunsthandelaar, ontvangt op een dag een pakketje met daarin een boek. Het blijkt van haar ex-man Edward te zijn, van wie ze twintig jaar geleden gescheiden is. Als Susan de roman, die gaat over een uit de hand gelopen gezinsvakantie, begint te lezen, komen al snel de nodige traumatische herinneringen bij haar boven drijven.



Flightplan (2005)
Regie: Robert Schwentke | Cast: Jodie Foster, Peter Sarsgaard, Sean Bean, e.a. | Te zien op: Disney+
Kyle Prat wil na het onverwachtse overlijden van haar man samen met haar zesjarige dochtertje Julia een nieuw leven opbouwen in Amerika. Tijdens de vlucht vanuit Berlijn verdwijnt Julia echter spoorloos aan boord. Niemand weet waar ze is of heeft haar gezien. De andere passagiers en crew geloven haar ook niet. Door alle twijfel staat Prat er helemaal alleen voor.



The Girl on the Train (2016)
Regie: Tate Taylor | Cast: Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Rachel Watson, een door haar man verlaten alcoholiste, tuurt elke dag vanuit de trein naar een huis waar een jong, verliefd stelletje woont. Maar wanneer de vrouw van dat stel op een dag verdwijnt en Rachel diezelfde ochtend wakker wordt met schrammen en geheugenverlies, wordt ze al snel gezien als mogelijke dader.



NieuwsFilm

meest populair