3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Bad Neighbours (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Nicholas Stoller | Cast: Seth Rogen, Zac Efron, Rose Byrne, e.a. | Kijk direct
De rust van Kelly en Mac, een jong koppel met een baby, wordt behoorlijk verstoord wanneer studenten hun nieuwe buren worden. De studenten schoppen veel herrie en veranderen het huis al snel in een discotheek. Kelly en Mac pikken dat niet en zo ontstaat er een heuse burenstrijd.



Shirley (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Ridley | Cast: Regina King, Terrence Howard, Lucas Hedges, e.a. | Kijk direct
Shirley Chisholm diende van 1969 tot 1983 als lid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigen als eerste zwarte vrouw. In 1972 deed ze tevens namens de Democratische Partij een gooi naar het presidentschap. Als voorvechter van burgerrechten, gendergelijkheid en sociale rechtvaardigheid groeit ze uit tot een invloedrijke politica en activiste.



The Platform (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Galder Gaztelu-Urrutia | Cast: Ivan Massaqué, Antonia San Juan, Zorion Eguileor, e.a. | Kijk direct
In een dystopische gevangenistoren met ruim driehonderd verdiepingen daalt iedere dag een plateau vol voedsel naar beneden dat op elk etage enkele minuten stopt. Hoe hoger iemand zit, hoe meer voedsel hij kan pakken. De pas gearriveerde gevangene Goreng gaat de strijd aan om dit onrechtvaardige systeem te veranderen.



NieuwsFilm

meest populair