Iconische 'Peaky Blinders'-acteur Paul Anderson heeft flinke problemen

Iconische 'Peaky Blinders'-acteur Paul Anderson heeft flinke problemen

Paul Anderson bekent onder druk van fans zijn worstelingen met drugs en zijn persoonlijke problemen.

Onlangs bekende Paul Anderson onder druk van fans dat hij worstelt met zichzelf en het leven. En het is niet mis wat de iconische acteur uit Peaky Blinders, The Revenant en Lift opbiechtte.

Paul Anderson werd een tijdje geleden opgepakt vanwege het in bezit hebben van drugs en het gebruik ervan in een bar. Volgens zijn advocaat was de druk daar te hoog. De cliënt kon niet weigeren en bekende schuld. Die veroordeling kan echter impact hebben op zijn filmopdrachten.

Pak je problemen aan
In de onderstaande Instagram-video vertelde Paul Anderson nu: "Net als jij, zoek binnen in je, vind het en overkom die problemen, de strijd, de pijn die je voelt. Er is geen verhaal zonder worsteling. Neem het van mij aan."

Hij vervolgde: "Ik heb geworsteld en ik worstel nog steeds, net als jij doet en we moeten het ermee doen. Als ik je kan helpen met jouw problemen, laten wij het dan samen doen. Laat dit het eerste gesprek van vele zijn, want je kunt het niet alleen. Je hebt hulp nodig."

Het helpt jou ook
Ook zei Paul: "En ik wil je vertellen dat jij op jouw beurt anderen kunt helpen. Dit heet service. Dus kijk om je heen of er iemand lijdt en help uit. Het helpt jou meer dan hen, geloof me maar." Paul kan gelukkig op begrip rekenen van zijn volgers, te zien aan de reacties.



NieuwsFilm

meest populair