Demi Moore deelt een emotionele ode aan zieke Bruce Willis

Demi Moore deelt een emotionele ode aan zieke Bruce Willis

Demi Moore steunt ex-man Bruce Willis en zijn huidige gezin ondanks zijn ernstige ziekte.

Demi Moore heeft nog steeds waardering voor haar ex-man Bruce Willis. Zelfs nu hij ziek is, helpt ze hem - en zijn huidige vrouw Emma Heming-Willis - waar mogelijk.

Volgens fans van het voormalige Hollywood-koppel zijn zij het voorbeeld van hoe je na een echtscheiding met een samengesteld gezin verder kunt. Toen Demi Moore dan ook een Instagram-bericht maakte voor vaderdag, regende het dan ook steunbetuigingen.

Emotionele ode van ex-vrouw
Het zijn niet de woorden die zij erbij schreef. Het is de fotoreeks die een indrukwekkende, emotionele ode is. De legendarische acteur uit Die Hard en Armageddon is privé namelijk een geweldige vader voor zijn vijf dochters. Uit elke foto blijkt die betrokkenheid.

Op sommige is zijn ouderwetse, droge humor te zien. Zo piept een kind uit zijn shirt en heeft hij plakjes komkommer op zijn oogleden net als het kind naast hem. Maar bovenal houdt hij elke dochter liefdevol vast.

Ernstig zieke ex-man
Bruce Willis lijdt aan een ernstige vorm van dementie en heeft gedwongen moeten stoppen met acteren. Zijn laatste filmprojecten worden zonder zijn betrokkenheid afgerond, want de ster moet voornamelijk rusten voor zijn gezondheid.



NieuwsFilm

meest populair