Hugh Jackman lijkt de smaak weer te pakken te hebben voor meer Wolverine

Hugh Jackman lijkt de smaak weer te pakken te hebben voor meer Wolverine

En ook regisseur Shawn Levy hint alweer naar de mogelijkheden...

Deadpool komt deze zomer eindelijk naar het Marvel Cinematic Universe in Deadpool & Wolverine en hij neemt een geliefde fan-favoriet mee, namelijk de mutant met de klauwen. En geen nieuwe acteur, maar nog steeds good old Hugh Jackman.

Gezien het open karakter van het multiversum en de unieke toon van de franchise, vragen fans zich uiteraard af of er al een soort vervolg bestaat in de hoofden van de makers. Regisseur Shawn Levy reageert.

Te leuk om het bij één keer te laten
Hij weet nog niets over een vierde deel, maar klinkt wel meer dan bereid om met Ryan Reynolds, maar verrassend genoeg ook Jackman, weer terug te keren naar die wereld. In een interview met 'Deadline' zei hij het volgende:

"Meestal moet ik liegen, maar nu weet ik oprecht het antwoord niet. Het was wel het moeilijkste en meest allesverslindende ding dat ik ooit heb gedaan. Maar ook het creatiefste bevredigende. Het was geweldig om met mijn vrienden Ryan en Hugh samen te werken. We kennen elkaar nu zo lang en hebben de smaak zeker te pakken".

Never change a winning team
Het duo Reynolds/Jackman verscheen natuurlijk al eerder in X-Men Origins: Wolverine (2009), maar dit oorsprongsverhaal verpestte grotendeels de weergave van Deadpool. Als Deadpool & Wolverine het succes wordt waar iedereen op hoopt, is er natuurlijk geen reden om aan te nemen dat er niet meer op komst is.



NieuwsFilm

meest populair