Productie van 'Jurassic World 4' van start: Exotische locaties maken film een wereldreis

Productie van 'Jurassic World 4' van start: Exotische locaties maken film een wereldreis

Jurassic World 4 belooft nieuwe avonturen, exotische locaties en een topcast met grote namen.

Goed nieuws voor dinoliefhebbers overal: Jurassic World 4 is officieel in productie! Het volgende hoofdstuk van de spannende franchise belooft nieuwe avonturen, frisse gezichten en exotische locaties.

Het productieteam haalt alles uit de kast met filmlocaties. De film wordt opgenomen in Thailand, Malta en het Verenigd Koninkrijk. De Thaise Dienst voor Toerisme heeft bevestigd dat er gefilmd zal worden in Bangkok, Trang, Phang Nga, Phuket en Chiang Mai. Een opmerkelijke scène zal plaatsvinden bij de adembenemende Huai To-waterval in het Khao Phanom Bencha Nationaal Park.

Wat kunnen we verwachten van het verhaal?
Volgens recente berichten draait het verhaal om drie volwassenen en drie tieners die vastkomen te zitten op een eiland vol dinosauriërs. Deze samenvatting klinkt niet heel erg baanbrekend voor een film in de Jurassic Park-franchise.

De officiële titel van Jurassic World 4 is nog geheim, maar er zijn geruchten dat de film Jurassic City zou kunnen heten. Hoewel er nog niets bevestigd is, suggereert deze mogelijke titel een stedelijke draai aan de gebruikelijke eilandsetting.

Cast en Crew
Het team achter Jurassic World 4 bestaat uit grote namen. Gareth Edwards (Star Wars: Rogue One) zal de regie voor rekening nemen en het scenario wordt geschreven door David Koepp (Spider-Man).


De cast bevat grote namen zoals Scarlett Johansson (Black Widow), Mahershala Ali (Moonlight), Jonathan Bailey (Bridgerton), Rupert Friend, Manuel Garcia-Rulfo, Luna Blaise en David Iacono.

Jurassic World 4 moet al op 2 juli 2025 in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair