Het schiet niet op zo: Marvels 'Blade'-reboot is weer helemaal terug bij af

Het schiet niet op zo: Marvels 'Blade'-reboot is weer helemaal terug bij af

Opnieuw rijst de vraag of het eindresultaat ooit het daglicht gaat zien...

De geplaagde reboot van Blade, die in ontwikkeling is bij Marvel Studios, heeft zijn tweede regisseur verloren. 'The Wrap' bevestigde dat Yann Demange afscheid heeft genomen van het slepende project.

Hierin moet acteur Mahershala Ali nog steeds de hoofdrol gaan spelen als een nieuwe versie van de titulaire vampierjager die tussen 1998 en 2004 in drie titels wereldwijd bekend werd dankzij Wesley Snipes.

Van vooraf aan beginnen
Demange is feitelijk de tweede naam die wegvalt nadat hij zich ter vervanging van Bassam Tariq had aangemeld. Volgens de berichtgeving is het vertrek alweer een tijdje geleden en ging dit "volledig vriendschappelijk".

'Marvel'-veteraan Eric Pearson is de meest recente schrijver die aan het script heeft gewerkt en blijft werken op basis van een eerdere versie door Michael Starbury. Onduidelijk is of de releasedatum nu in gevaar komt.

November 2025 haalbaar?
Ali is sinds de 'San Diego Comic Con' van 2019 verbonden aan de rol van Eric Brooks/Blade. In de afgelopen vijf jaar heeft de solo-film een berg aan ontwikkelingsproblemen doorgemaakt, met wisseling van meerdere schrijvers, castleden en releasedata.



NieuwsFilm

meest populair