Voor wie het wil zien: De verlengde versies van 'Rebel Moon' verschijnen snel op Netflix

Voor wie het wil zien: De verlengde versies van 'Rebel Moon' verschijnen snel op Netflix

De langere versies van beide films krijgen ook helemaal andere titels.

Zowel Rebel Moon: Part One - A Child of Fire als Part Two - The Scargiver voelden eigenlijk een beetje onaf. We wisten namelijk sinds het begin al dat er Director's Cuts van beide films aan zouden komen.

Regisseur Zack Snyder staat erom bekend dat hij dat met al zijn films doet. Veel fans beschouwen zijn Director's Cuts dan ook als de échte versies, en die van Rebel Moon hebben we dus nog niet gezien.

2 augustus
Maar nu weten we eindelijk wanneer we ze kunnen verwachten. Snyder heeft namelijk aangekondigd dat de Director's Cut van beide delen op 2 augustus op Netflix zal verschijnen. In totaal zijn beide films samen ongeveer zes uur lang.

Ze hebben ook nieuwe titels gekregen, zodat het makkelijk is om de verschillende versies uit elkaar te houden. Part One zal Chalice of Blood heten en Part Two krijgt de naam Curse of Forgiveness.

Lang en bloederig
Eerder werd al bekend dat Chalice of Blood een R-rating zou krijgen voor "ruw, bloederig geweld en seksuele inhoud." In augustus komen we er dus achter of de nieuwe versies ook echt beter zijn.



NieuwsFilm

meest populair