Salma Hayek viert Wereldoceanendag spelend in de branding

Salma Hayek viert Wereldoceanendag spelend in de branding

Salma Hayek viert Wereldoceanendag met een duik in zee en deelt video's op Instagram.

Afgelopen zaterdag, 8 juni, was het Wereldoceanendag. Tot grote blijdschap van de kijkers vierde Salma Hayek die dag uitgebreid met een duik in zee.

De branding was echter sterk en deed Salma naar lucht happen terwijl ze viel. De 57-jarige actrice uit Hitman's Wife's Bodyguard is echter dol op zwemmen en hield vol. Het leverde leuke beelden op die zij in een Instagram-video online zette.

Altijd even leuk
Het doet de volgers verlangen naar de zomer - zeker met druilerig weer. Iemand schreef dat hij graag die golf wilde zijn die haar op haar buik liet landen. Een ander zei dat de knappe ster er altijd goed uitziet.

Salma Hayek was in ieder geval drijfnat en haar badpak maakte het geheel nog vrolijker. Iemand schreef gevat dat ze twee mooie papegaaien heeft - en dat klopt wel. Op het andere filmpje kan ze het gevecht met de branding beter aan. Het is een feit dat Salma Hayek vaker Wereldoceanendag vieren mag.

Opvallend zeker
Haar Instagram straalt positiviteit en glamour uit met foto's van vroeger, haar gezin en haar beroemde collega's. Het wordt niet helemaal duidelijk of Salma bezig is met een filmproject, maar opvallen zal zij zeker.



NieuwsFilm

meest populair