Christina Applegate (52) in een zware depressie: "Ik geniet nergens meer van"

Christina Applegate (52) in een zware depressie: "Ik geniet nergens meer van"

Christina Applegate lijdt aan multiple sclerosis en ervaart daardoor ernstige depressie en verminderde levensvreugde.

Christina Applegate zit in een moeilijke fase. Ze is ziek en kan niet meer van haar leven genieten.

De ster uit Dead to Me, Married with Children, Bad Moms en Crash Pad lijdt aan multiple sclerosis. Hier in haar podcast MeSsy meldde ze onlangs dat het een mentale tol eist. Ze zei: "Ik zit in een depressie, wat ik in jaren niet heb ervaren. Een echte 'f**k alles depressie'."

Een echte depressie
Ze vervolgde met: "Een echte depressie die me een beetje bang maakt, omdat het zo fatalistisch voelt. Het voelt als het einde, al meen ik dat niet en zeg ik dat niet. Ik bedoel dat ik vast zit in het donker en dit waarschijnlijk zo'n 20 jaar niet gevoeld heb."

Christina Applegate is nu 52 jaar en vertelde onder meer: "Ik ben nu heel eerlijk: Ik geniet niet van het leven. Ik geniet niet. Ik geniet niet meer van dingen. Als iemand bij me in bed wil liggen en praten vind ik dat fijn. Maar opstaan en iets gaan doen niet."

Bemoedigend begrip
Luisteraars reageerden massaal op haar uitzending. Voor alle bemoedigende en begripvolle woorden zette Christina een Instagram-bericht online. Ze schreef: "Dank allemaal voor de lieve berichten en de fijne energie. Ik voel de steun en de positiviteit. Het betekent meer voor me dan je denkt."



NieuwsFilm

meest populair