3 wel hele bizarre films om vanavond te kijken

3 wel hele bizarre films om vanavond te kijken

Deze bijzondere, gekke films kijk je op streaming of vod.

Er zijn heel wat vreemde films verschenen. FilmTotaal heeft vandaag drie 'bizarre' films op een rijtje gezet die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Infinity Pool (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brandon Cronenberg | Cast: Alexander Skarsgård, Mia Goth, Cleopatra Coleman, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Schrijver James heeft inspiratie nodig voor een nieuw boek en vertrekt daarom met zijn vrouw Em naar een luxueus vakantieoord. Daar ontmoeten ze een fan van James, genaamd Gabi. Zij is samen met haar man op vakantie. De twee stellen besluiten samen op te trekken. Dit is het startschot van een hoop vreemde gebeurtenissen.



Beau is Afraid (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Joaquin Phoenix, Patti LuPone, Amy Ryan, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Beau is een vrij onopvallend type. Al sinds zijn geboorte wordt hij gekweld door allerlei angsten. Nu zit hij behoorlijk in zijn maag met zijn aanstaande bezoek aan zijn moeder, waar hij naartoe moet om de sterfdag van zijn vader te herdenken. Een onverwachts telefoontje verandert zijn plannen echter en doen hem in een nog dieper dal belanden.



Men (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Paapa Essiedu, e.a. | Te zien op: Film1
Harper trekt zich na de tragische dood van haar ex-man terug op het platteland, waar ze tot rust hoopt te komen. Al snel heeft ze door dat er weinig van dit plan terecht gaat komen. Harper heeft het gevoel dat ze achternagezeten wordt door iets of iemand. Wat begint als een sluimerende dreiging verandert in een krankzinnige nachtmerrie.



NieuwsFilm