Video: is Sylvester Stallone nou niet echt té oud voor nog meer actiefilms?

Video: is Sylvester Stallone nou niet echt té oud voor nog meer actiefilms?

Sylvester Stallone blijft films maken ondanks zijn leeftijd en werkt aan een vervolg op "Tulsa King".

Sylvester Stallone is 77 jaar maar gaat onverminderd door met produceren, regisseren, schrijven en ... acteren. Op het moment werkt hij aan een vervolg op het eerste seizoen van Tulsa King.

In een Instagram-video gunt Sylvester de kijkers een kijkje achter de schermen. Ze filmen buiten en het wemelt van de mensen. Hij zegt: "Dit is het bewijs dat je niet alleen op een eiland kunt zitten. Aan een film werken zo'n 500 mensen mee."

Niet meer jong
De ster vervolgt: "Het is waarschijnlijk de enige kunstvorm waar zoveel mensen nodig zijn voor het maken van één ding. Maar het is wat het is. Blijf vechten. Zet door."

De maker van The Expendables, Rambo en Rocky Balboa kijkt er wat bedenkelijk en vermoeid bij. Ook oogt hij stijf, want die rug doet al jaren veel pijn. Hij wordt oud en het is nog maar de vraag of hij niet te oud is voor weer een actiefilm. Sylvester acteert al zo'n 50 jaar.

Hij is als een vader
Toch schrijven verschillende kijkers dat ze hopen dat hij nooit stopt met het maken van films. Sylvester betekent veel voor hen. Niet alleen is hij een soort coach, maar ook een vaderfiguur - bij leven een legende.



NieuwsFilm

meest populair