Afgerond: Emma Deckers naast Abbey Hoes en Victoria Koblenko in nieuwe bioscoopfilm 'Dubbel Zes'

Afgerond: Emma Deckers naast Abbey Hoes en Victoria Koblenko in nieuwe bioscoopfilm 'Dubbel Zes'

De BN'er deelt foto's van de filmset met haar Instagram-volgers en belooft ons wat moois.

Goed nieuws voor de fans van Nederlandse films. In 2025 komt Dubbel Zes, een film waarin de nodige BN'ers in te zien zijn. Emma Deckers is hier eentje van en deelt nu enkele foto's van de film op haar Instagram-pagina.

Dubbel Zes vertelt het verhaal van beroepsschurk Annabel. In een enkele nacht verliest zij bijna alles: haar erfenis, haar huis en haar relatie. Als gevolg hiervan raakt ze verstrikt in de ene onhandige leugen na de andere, twee identiteiten en de keuze tussen twee mannen.

Cast
In deze komedie van Jonathan Elbers, o.a. bekend van Only You, zijn de hoofdrollen weggelegd voor de nodige Nederlandse acteurs. Zo spelen Abbey Hoes, Victoria Koblenko en Jim Bakkum in de film.

Ook Deckers wist een rol te bemachtigen in Dubbel Zes en heeft hier zo te zien van genoten. Zo schrijft zij op sociale media dat de opnames erop zitten: "Wat heb ik met fantastisch leuke, getalenteerde, lieve en hardwerkende mensen mogen werken aan deze film. Een waar genot!"

Nog even wachten
Hoe dit er precies uit zal komen te zien, daar moeten we nog even op wachten. Dubbel Zes zal namelijk pas vanaf midden maart 2025 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande kiekjes.



NieuwsFilm

meest populair