"Ze kregen betaald om met me te zoenen": ze kregen er geen genoeg van

"Ze kregen betaald om met me te zoenen": ze kregen er geen genoeg van

Diane Keaton, iconische actrice, laat grappige compilatie van onhandige filmzoenen zien op Instagram.

Diane Keaton is bij leven een iconische ster. Ze gaat al meer dan 50 jaar mee in Hollywood en behoort tot een van de meest onweerstaanbare actrices.

De nu 78-jarige actrice is te zien in klassiekers als Annie Hall, The Godfather en Something's Gotta Give. Ze werkte met supersterren als Woody Allen, Warren Beatty, Al Pacino, Jack Nicholson, Michael Douglas, Richard Gere en Keanu Reeves. Sommigen mochten haar ook zoenen, zoals zij in de onderstaande Instagram-reel laat zien.

Opmerkelijke compilatie
De video voor Valentijnsdag is een grappige compilatie met soms onhandige zoenen. Klungelen is immers iets waar Diane Keaton goed in is. Ze schreef erbij: "Fijne Valentijnsdag voor alle mannen die betaald werden om mij te zoenen."

Regisseur Nancy Meyers reageerde met: "Hilarisch, maar als iemand die aanwezig was bij een paar van die: Die mannen wilden altijd weer een take."

Aanstekelijk mens
Diane heeft namelijk een aanstekelijk charisma. Zelfs haar Instagram wordt door haar volgers een 'nationale schat' genoemd. Toch trouwde Diane nooit en is ze single gebleven. Ze zegt dat ze genoeg heeft aan zichzelf.



NieuwsFilm

meest populair