Wes Anderson strikt weer een absurd getalenteerde cast voor 'The Phoenician Scheme'

Wes Anderson strikt weer een absurd getalenteerde cast voor 'The Phoenician Scheme'

De regisseur werkt elke keer weer samen met de grootste namen uit Hollywood en dat is nu niet anders.

Wes Anderson heeft al de nodige topfilms gemaakt. De regisseur, verantwoordelijk voor pareltjes als Fantastic Mr. Fox en The Grand Budapest Hotel, slaagt er elke keer weer in een fantastische cast te strikken. Dat is nu niet anders bij zijn nieuwste film, The Phoenician Scheme.

Anderson zit niet bepaald stil. Vorig jaar bracht hij maar liefst twee films uit, namelijk The Wonderful Story of Henry Sugar en Asteroid City, maar nu is hij alweer bezig met een andere blockbuster. Hij heeft een volle agenda, want hij besloot zelfs de Oscars niet bij te wonen om door te kunnen werken.

Cast
Anderson was namelijk bezig met de opnames in Duitsland, maar lijkt nu klaar te zijn met dit gedeelte. De hoofdrollen in The Phoenician Scheme zijn weggelegd voor Benicio del Toro en Mia Threapleton. Zij spelen een vader en dochter die geïnvolveerd raken bij een spionageschandaal.

Daar blijft het echter niet bij. Acteurs die eerder met Anderson hebben gewerkt, namelijk Scarlett Johansson, Tom Hanks, Willem Dafoe, Rupert Friend, Bryan Cranston, Benedict Cumberbatch én natuurlijk weer Bill Murray, zijn ook in de blockbuster te zien.

Meer
Blijkbaar had Anderson hier nog niet genoeg aan. Andere grote namen als Michael Cera, Riz Ahmed en de geliefde Franse actrice Charlotte Gainsbourg duiken eveneens op in The Phoenician Scheme.


Ook werkt Anderson voor de eerste keer samen met Imke Büchel, Imad Mardnli, Jaime Ferkic, Antonia Desplat, Tonio Arango, Aysha Samuel en Sabine Hollweck. Meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair