"Ik denk dat hij dacht dat ik Bruce Wayne was": Donald Trump reageerde merkwaardig tijdens ontmoeting met Christian Bale

"Ik denk dat hij dacht dat ik Bruce Wayne was": Donald Trump reageerde merkwaardig tijdens ontmoeting met Christian Bale

Christian Bale ontmoette Donald Trump in 2011, die dacht dat Bale Bruce Wayne was.

Christian Bale is een geweldig karakter-acteur met moeilijke filmrollen in Empire of the Sun, American Psycho, The Pale Blue Eye en natuurlijk The Dark Knight.

In 2018 promootte Christian de film Vice, een verhaal over politici. Het dramedy vertoonde parallellen met de presidentschap van Donald Trump. Desgevraagd vertelde Christian hier aan Variety dat hij dat heerschap weleens in het echt ontmoet had.

Merkwaardige ontmoeting
Het was een merkwaardig moment in 2011. Christian zei: "Ik sprak hem een keer. We filmden Batman in de Trump Tower en hij zei: 'Kom maar naar het kantoor'. Ik denk dat hij dacht dat ik Bruce Wayne was, want ik was gekleed als Bruce Wayne."

De acteur vervolgde met: "Dus praatte hij tegen me alsof ik Bruce Wayne was en ik ging daarin mee. Het was erg vermakelijk. Ik had destijds geen idee dat hij zich kandidaat zou stellen als president."

Grappige anekdote
Christian bedoelde het als een grappige anekdote. Hij staat bekend als een zogeheten 'method actor' en blijft dus in zijn rol zitten tot het filmen klaar is. Hierdoor kunnen zijn interacties vreemd verlopen. Meer over zijn acteerwerk volgt in de YouTube-video van GQ.



NieuwsFilm

meest populair