Johnny Depp als duivelse Satan in verrassende nieuwe film van 'Fear and Loathing'-regisseur

Johnny Depp als duivelse Satan in verrassende nieuwe film van 'Fear and Loathing'-regisseur

Depp zal te zien zijn naast Adam Driver en Jason Mamoa in de nieuwe film van 'Fear and Loathing in Las Vegas'-regisseur.

Johnny Depp is gecast voor de nieuwe film van Terry Gilliam, getiteld The Carnival at the End of Days. Hij zal te zien zijn tegenover Jeff Bridges (The Big Lebowski), die God zal spelen in de komische bijbelfilm.

Gilliam had eerder al openlijk geflirt met de Pirates-acteur voor de rol van Satan. De film heeft volgens Gilliam een bijzonder plot voor Depp: "God veegt de mensheid weg en het enige personage dat hen wil redden is Satan, en Johnny Depp speelt Satan."

Driver en Momoa
De opnames staan momenteel gepland om te beginnen in januari 2025, al is dat nog niet helemaal zeker. Naast de rol voor Depp en Bridges, zijn ook Adam Driver en Jason Momoa zeker van een plekje in de film.

Over de rol van Bridges zegt de regisseur: "Hij zal niet de God zijn die we gewend zijn. In de film is God de natuur, maar een natuur die met je kan spreken ... Ik zal animatie nodig hebben om het tot leven te brengen, omdat er in de scène met God minstens 15 dieren zijn."

Comeback Depp
De rol van Satan zou ironisch genoeg een belangrijke stap kunnen zijn in Depps carrièreherstel. Na zijn rechtszaak tegen Amber Heard verscheen hij vorig jaar weer voor het eerste op het witte doek in het kostuumdrama Jeanne du Barry.


Depp werkte eerder samen met Gilliam aan Fear and Loathing in Las Vegas in 1998. De 83-jarige Gilliam werd vooral bekend als lid van Monty Python en maakte daarna naam als regisseur.

NieuwsFilm

meest populair