Een haai terroriseert Parijs: Spannende nieuwe Netflix-film is gelijk een moordend succes

Een haai terroriseert Parijs: Spannende nieuwe Netflix-film is gelijk een moordend succes

De nieuwe Netflix-film Sous la Seine alias Under Paris in een keer bovenaan Netflix Top 10.

Sinds gisteren kun je op Netflix de film Sous la Seine bekijken, ook bekend onder de Engelstalige titel Under Paris. Klaarblijkelijk stemmen heel veel kijkers op de film af, aangezien deze nu al bovenaan de Netflix Top 10 staat.

De Netflix Original Sous la Seine komt van regisseur Xavier Gens die bekend is van zijn films Hitman (2007) en The Crucifixion (2017). Netflix omschrijft de haaienthriller met woorden als "onheilspellend" en "griezelig". Je ziet rollen van Bérénice Bejo, Nassim Lyes, Anne Marivin en Aurélia Petit.

Wisselend ontvangen
Zoals bijna te verwachten is de ontvangst van de $20 miljoen kostende Franse film wisselend te noemen. Na slechts elf recensies staat de Tomatometer op 80 procent, maar de publieksscores verraden dat de film waarschijnlijk niet zo goed zal zijn. De Audience Score op Rotten Tomatoes staat op 40 procent en IMDb noteert vooralsnog een 5,5 na een kleine tweeduizend stemmen.

"Deze nieuwe thriller van Netflix zwemt in plaats van te zinken, terwijl er leven wordt gegeven aan een genre dat al veel te lang bloedeloos is," schrijft Michael Nordine van Variety.

Nu op Netflix
Wil jij deze spannende film graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Als een enorme haai in de Seine opduikt, moet een rouwende wetenschapper haar tragische verleden onder ogen zien en Parijs voor een internationaal bloedbad behoeden.

NieuwsFilm

meest populair