IMDb-ranking explodeert: deze flop is ineens immens populair en stijgt meer dan 4500 plekken

IMDb-ranking explodeert: deze flop is ineens immens populair en stijgt meer dan 4500 plekken

Kevin Hart maakt van zijn serie een film en dit is een groot succes op Prime Video.

Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst meer dan 4500(!) plekken steeg.

Het gaat hier om Die Hart: Die Harter en nee, dit is geen typefout. Het gaat hier namelijk niet om een film van de wereldberoemde reeks met Bruce Willis, maar om een film met Kevin Hart. Dit begon als een serie voor streamingdienst Quibli, die in 2020 verscheen.

Verhaal
In de eerste Die Hart is Hart als zichzelf te zien. De Hollywood-acteur hoopt eindelijk eens serieus genomen te gaan worden als actiester en wil af van zijn komische status. Hij gaat op een talkshow toer, maar ook dat mislukt.

Hij lijkt een nieuwe kans te krijgen, wanneer hij een rol krijgt aangeboden in een actiefilm. Hier zal hij wel hard voor moeten trainen, waardoor hij terechtkomt in het keiharde trainingskamp van Ron Wilcox (niemand minder dan John Travolta).

Aanpassing
Die Hart begon dus oorspronkelijk als een serie. Deze pakte goed uit, aangezien de serie maar liefst werd genomineerd voor zeven Primetime Emmy Awards. Quibi ging nog iets verder en besloot de serie om te toveren in een film.


Ook het tweede seizoen, Die Hart: Die Harter, werd 'getransformeerd' in een film. Deze werd recentelijk toegevoegd aan Prime Video. Ondanks het feit dat het vervolg maar een teleurstellende 4,2 scoort op IMDb, knalde de flop de top 60 populairste films in nadat deze maar liefst 4587 plekken steeg in een razend tempo.

Kijken
Als je een fan bent van Hart, eveneens bekend van het Jumanji-tweeluik, en de film toch een kans wilt geven, bekijk hem dan op Prime Video.


Hoewel Travolta niet langer van de partij is, keerde Nathalie Emmanuel (Game of Thrones) wel terug voor het vervolg. Ook speelt Barbie-acteur John Cena een belangrijke rol in Die Hart: Die Harter.

NieuwsFilm

meest populair