Body-double verklapt welke grote sterren ze verving tijdens seksscènes in films

Body-double verklapt welke grote sterren ze verving tijdens seksscènes in films

Een behoorlijk lange lijst, maar sommige films waren wel leuker om op te nemen dan de rest.

Het komt wel vaker voor, dat een actrice 'pikante scènes' moet opnemen voor een film of serie, maar daarvoor een stuntdubbel wordt gebruikt. Laura Grady is een van die bekende stuntdubbels die veel 'spannende momenten' voor diverse sterren heeft opgenomen.

De actrice, bekend van films als Coyote Ugly en Bowfinger, heeft zo goed als altijd genoegen moeten nemen met bijrolletjes. Toch heeft ze ook vaker een belangrijk aandeel gehad in diverse films, wanneer zij inviel voor actrices om intieme scènes op te nemen.

Uitleg
Grady laat zich hier nu over uit: "Het is lang niet altijd zo dat de actrice in kwestie er niet geweldig uitziet of zich schaamt om dergelijke scènes op te nemen. Soms is er gewoon simpelweg niet de tijd voor en dan wordt er beroep gedaan op mensen zoals ik".

Grady, eveneens actief als danser en model, heeft dan ook al heel wat actrices tijdens zulke scènes moeten vervangen, zoals Marisa Tomei in Slums of Beverly Hills. Zo vervolgt Grady: "Het ging om een naaktscène in een douche. Ik vond het makkelijk en leuk om te doen".

Meer
Haar favoriete seksscènes om op te nemen waren die voor Fight Club, waar Grady de plaats van Helena Bonham Carter innam. Zo gaat de actrice verder: "Ik bracht eigenlijk gewoon twee weken in een bed door met de body double van Brad Pitt, want er was heel wat te filmen".


"Het was 14 dagen met David Fincher op de filmset, veel green screen en behoorlijk wat 'posities'. Ik zag Brad en Helena wel, maar zij waren tegelijkertijd bezig met andere opnames. Iedereen was gewoon bezig met zijn of haar eigen ding".

Plezier
"Helaas heb ik dus nooit een seksscène mogen opnemen met Brad zelf..." grapt Grady. Wel mocht ze 'haar kleren uittrekken' voor Jason Statham in Crank, wat ze ook geweldig vond om te doen.


Zo eindigt ze door te zeggen: "Hij was heel vriendelijk en aardig. Ik moest volledig topless gaan, maar dat was geen verkeerde dag. Topless een hete scène opnemen met Jason Statham. Dat gaat me wel lukken!"

NieuwsFilm

meest populair