Tom Hardy hint op R-rated einde voor Venom-trilogie met 'The Last Dance'

Tom Hardy hint op R-rated einde voor Venom-trilogie met 'The Last Dance'

De hoofdrolspeler lijkt aan te geven dat het afsluitende deel van de trilogie heel wat verder gaat dan de voorgangers.

Eerder deze week kwam nog de eerste Venom: The Last Dance-trailer voorbij. Hoofdrolspeler Tom Hardy geeft op dit moment de nodige interviews om zijn blockbuster in het zonnetje te zetten. Tijdens een recent gesprek liet hij zich uit over de mogelijke R-rating van de film.

Dat lees je goed. Het zou zomaar eens kunnen dat het derde en laatste deel van de Venom-trilogie R-rated zal zijn. Beide voorgaande delen waren PG-13, maar Hardy zegt dat ze een stapje verder mochten gaan voor The Last Dance.

Reactie
Zo zegt Hardy: "Voor het derde deel kregen we zoveel meer creatieve vrijheid. Het is een veel groter avontuur dan de eerste twee delen. Er komt ook zoveel meer liefde bij kijken. Dit betekent niet dat we niet onze best deden voor de voorgangers, maar we willen eindigen met een klapper".

"We hebben gewoon veel meer ideeën kunnen verwerken in dit derde deel en ik ben echt heel erg benieuwd om erachter te komen wat de fans hier precies van vinden". Toen hem werd gevraagd of The Last Dance R-rated was, zei Hardy geheimzinnig: "Dat is goed mogelijk".

Verandering
Net als de eerste twee Venom-films waren ook Morbius en Madame Web PG-13 films, maar dit pakte niet zo goed uit als verwacht.


Sony lijkt dus een andere weg in te slaan. Kraven the Hunter zal eveneens R-rated zijn, mogelijk met de hoop om het Sony Spider-Man Universe wat nieuw leven in te blazen.

NieuwsFilm

meest populair