Scarlett Johansson denkt niet dat mensen monogaam zijn en met reden

Scarlett Johansson denkt niet dat mensen monogaam zijn en met reden

Scarlett Johansson deelt openhartig haar beeld over monogamie en haar complexe relatieverleden.

Scarlett Johansson heeft haar eigen ideeën over relaties. En daar is ze best schokkend eerlijk in.

Zo zei ze hier tegen Today bij het promoten van haar film Match Point: "Ik denk niet dat mensen van nature monogame wezens zijn. Ik denk wel dat ik het fijn vind om getrouwd te zijn als ik kies voor kinderen."

Verschillende relaties
Die film uit 2005 draait om moraliteit en kreeg goede reviews. In de jaren daarna bleek ze gelijk te hebben: Scarlett trouwde tot drie keer toe en heeft twee kinderen uit twee huwelijken.

Van 2008 tot 2011 was ze getrouwd met Ryan Reynolds. Daarna volgde van 2014 tot 2017 haar huwelijk met Romain Dauriac. Vanaf 2020 is zij getrouwd met Colin Jost. Hier in gesprek met e!news reflecteerde Scarlett op haar eerste huwelijk.

Moeilijke materie
Ze zei: "Relaties zijn complex en getrouwd zijn is een levend, ademend proces. Ik denk dat ik me niet bewust was van de pieken en de dalen. Ik was niet bereid daaraan te werken."



Scarlett Johansson blijft het druk hebben. Ze is doorlopend te zien in nieuw werk, zoals Asteroid City en Fly Me to the Moon. Ook promoot ze haar eigen productlijn, zoals te zien is in het Instagram-bericht van The Outset.

NieuwsFilm

meest populair