'The Royal Hotel': deze backpackers-thriller met topcast vanaf nu te zien in de bioscoop

'The Royal Hotel': deze backpackers-thriller met topcast vanaf nu te zien in de bioscoop

Backpackers Hanna en Liv nemen voor wat extra geld een baantje in een afgelegen Australische pub.

Backpacken door de Outback van Australië is voor veel reislustige jongvolwassenen dé ultieme plek om naartoe te gaan. Reizen brengt echter altijd de nodige risico's met zich mee, zoals maar weer eens wordt bewezen in de spannende en gloednieuwe bioscoopfilm The Royal Hotel.

The Royal Hotel is geregisseerd door Kitty Green, die, samen met acteur Oscar Redding, ook het script schreef. De cast bestaat uit onder andere Julia Garner, Jessica Henwick, Toby Wallace en Hugo Weaving.

Plot
Hanna en Liv zijn beste vriendinnen die backpacken in Australië. Nadat hun geld op is, weet Liv, op zoek naar avontuur, Hanna ervan te overtuigen om een tijdelijke baan aan te nemen achter de bar van een pub genaamd 'The Royal Hotel' in een afgelegen mijnstadje in de Outback.

Bareigenaar Billy en een groep lokale bewoners geven de meiden een wervelende introductie van de Down Under drinkcultuur, maar al gauw raken Hanna en Liv verwikkeld in een zenuwslopende situatie die snel uit de hand loopt.

Toxic masculinity
In de trailer zien we dat dit een interessante en spannende psychologische thriller gaat worden over drinkcultuur in een door mannen gedomineerde samenleving.


The Royal Hotel is vanaf 6 juni te zien in de Nederlandse filmhuizen.

NieuwsFilm

meest populair