Kevin Costner weigerde zijn succes weg te snuiven: "En toen lag ik buiten de groep"

Kevin Costner weigerde zijn succes weg te snuiven: "En toen lag ik buiten de groep"

Kevin Costner probeerde cocaïne bij zijn start in Hollywood, maar gaf de voorkeur aan contant geld.

Onlangs bekende Kevin Costner dat hij cocaïne probeerde toen hij net in Hollywood begon. Hij werkte als stage manager bij Raleigh Studios en hielp een paar technici uit. Zij bedankten hem op een wel heel bijzondere manier.

Kevin vertelde hier bij de Armchair Expert podcast: "Ze zetten een lijntje cocaïne uit en zeiden 'Hier, dank voor alle sh*t die je voor ons gedaan hebt'. Dus ik doe dat en er gebeurt niets. Ik doe een tweede en een derde mee."

Liever contant graag
Uiteindelijk bleek het spul ongeveer 20 Amerikaanse dollar te kosten. Toen Kevin opmerkte dat hij liever 20 dollar contact kreeg, omdat hij niets merkte van de coke en liever voor een eigen huis spaarde, lag hij buiten de groep.

Hij zei: "Ik werd buitengesloten omdat ik niet mee wilde doen. Het was eigenlijk een geluk dat ik coke niet fijn vond. Er was daar niets voor me."

Doorgebroken en niet gestopt
Een paar jaar later brak Kevin Costner door met rollen in films als The Untouchables, Bull Durham en Field of Dreams. In 1990 regisseerde hij zijn zelfgeschreven Dances with Wolves - en hij is niet meer gestopt. Kevin is inmiddels 69 jaar oud. Een stukje van de podcast staat in de video van Mail Online.



NieuwsFilm

meest populair