'Godzilla Minus One' schrijft weer geschiedenis, dit keer op streaming

'Godzilla Minus One' schrijft weer geschiedenis, dit keer op streaming

De monstermovie breekt een onverwacht record als het gaat om thuisvideo...

Godzilla Minus One werd eerder deze maand op Netflix uitgebracht, waardoor talloze kijkers voor het eerst getuige konden zijn van het nieuwste Kaiju-spektakel dat begin dit jaar een Oscar won.

De film toont de hagedissenkoning der monsters in het Japan van na de Tweede Wereldoorlog en was een megahit in de bioscopen. Een toekomstige release in Noord-Amerika moet nog steeds worden aangekondigd.

Dubbele winst op 2 platforms
Het is inmiddels duidelijk dat nogal wat fans meer dan bereid zijn om de Japanse kaskraker niet alleen in de bioscoop, maar ook op streaming aan een wild record te helpen dat nog nooit eerder gepresteerd is.

Het was natuurlijk geen verrassing dat Godzilla Minus One groot zou worden op streaming, maar gelijktijdig de koppositie pakken op zowel Netflix als iTunes is niet eerder voorgekomen bij geen enkele titel.

'Godzilla: Minus Two'
Het wachten is op regisseur Takashi Yamazaki dat er een vervolg in de maak is. Er zaten in ieder geval genoeg hints in Minus One. Yamazaki heeft al laten doorschemeren dat hij graag King Ghidorah erbij wil halen.



NieuwsFilm

meest populair