Twee bijna vergeten kaskrakers vinden op Netflix een compleet nieuw publiek

Twee bijna vergeten kaskrakers vinden op Netflix een compleet nieuw publiek

De films Safe House en Real Steel doen het opvallend goed in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 bestaat op dit moment uit meer catalogusfilms en recente bioscoopfilms dan Netflix Originals. Dit komt vooral doordat Netflix weer deals sluit met de studio's die hun eigen streamingdiensten niet voldoende financieel rendabel weten te krijgen.

De twee actiefilms Safe House uit 2012 van Daniel Espinosa en Real Steel uit 2011 van Shawn Levy weten nu flink wat kijkers te trekken. Real Steel staat op plaats 5 en Safe House staat voorlopig op de zevende plaats. Je zou zeggen dat iedereen de films al heeft gezien, maar ze worden ook nu nog erg goed bekeken. Waarschijnlijk komt dat mede door een compleet nieuw publiek.

Sterren en successen
Beide films hebben grote sterren aan boord. In Real Steel heeft onder meer Hugh Jackman, Dakota Goyo en Evangeline Lilly en Safe House trekt de aandacht door de namen Ryan Reynolds, Denzel Washington en Vera Farmiga.

Wat betreft de ontvangst en de box office deden de films het erg goed. Real Steel staat op een prima 7,1 op IMDb en Safe House noteert iets lager met een 6,7. De box office-scores zijn respectievelijk 299,3 miljoen en 208,1 miljoen dollar wereldwijd.

Nu op Netflix
Wil je de films zien dan vind je Real Steel hier en Safe House hier op Netflix.


De synopsis van Real Steel volgens Netflix: Een ex-bokser die nu promotor is heeft het financieel moeilijk. Hij bouwt samen met zijn vervreemde zoon een oude robot om tot mededinger naar de wereldtitel in robotboksen.

Safe House
De synopsis van Safe House volgens Netflix: CIA-agent Matt Weston moet een gevaarlijke crimineel naar een veiligere locatie brengen als een safehouse van de CIA wordt aangevallen.



NieuwsFilm

meest populair