Will Smith dropt filmpje van vet futuristische manier van filmen 'Bad Boys 4'

Will Smith dropt filmpje van vet futuristische manier van filmen 'Bad Boys 4'

De acteur deelt een videootje op zijn Instagram-pagina die wel heel veel zin geeft om de blockbuster te zien.

Will Smith zit niet bepaald stil. De met een Oscar bekroonde filmster brengt nog steeds de ene na de andere blockbuster uit, al staat op dit moment Bad Boys: Ride or Die volledig in de spotlights. Hier deelt de acteur nu weer eens een heel gaaf filmpje.

In alweer de vierde Bad Boys-blockbuster zal Smith wederom te zien zijn als de politieagent Mike Lowrey, die samen met zijn trouwe rechterhand en beste vriend Marcus Burnett (Martin Lawrence) erachter komt dat hun overleden hoofdcommissaris, Conrad Howard, jarenlang met drugskartels samenwerkte.

Complot
Lowrey en Burnett geloven hier echter maar weinig van en vermoeden dat Howard erin is geluisd. Zij willen dan ook zijn naam zuiveren, maar een makkelijke taak is dit allesbehalve. Het duo wordt nu namelijk zelf gezocht door de autoriteiten, maar gelukkig kunnen ze zoals altijd nog steeds op elkaar vertrouwen.

Dat is in de onderstaande scène ook het geval, waarin de twee het opnemen tegen een handjevol criminelen. Dit is niks nieuws, maar de gebruikte techniek is echter wel heel indrukwekkend. Het lijkt net alsof Smith zich in een videospel bevindt met deze razendsnelle camera die elke beweging uiterst nauwkeurig volgt.

Smaakmaker
Zo schrijft Smith op zijn Instagram-pagina: "Wacht maar totdat jullie deze scène zien in Bad Boys!" Heel erg lang hoeven we hier niet meer op te wachten, aangezien deze vanaf morgen in de Nederlandse bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair