Beleef een filmische droom: Airbnb opent de deuren van Edna Mode's 'The Incredibles' villa

Beleef een filmische droom: Airbnb opent de deuren van Edna Mode's 'The Incredibles' villa

Airbnb komt wel met een hele speciale plek in Los Angeles waar filmfanaten gek op zijn.

The Incredibles is zonder enige twijfel een van de geliefdste Pixar-films. Het origineel verscheen al weer 20 jaar geleden. In 2018 kwam het vervolg uit en nu wordt er zelfs gesproken van een mogelijk derde deel. Kan je niet wachten? Dan moet je maar eens naar de onderstaande plek op vakantie gaan.

Centraal in het verhaal staat de superheldenfamilie die bekend staat als The Incredibles. In het origineel verlangt de vader, Mr. Incredible, terug naar zijn voormalige leven als superheld. Superhelden zijn echter verboden, dus hij moet voorzichtig te werk gaan.

Hulp
Gelukkig staat Mr. Incredible er niet alleen voor, want hij kan rekenen op de hulp van een oude vriendin, Edna Mode. Dit geliefde personage groeide al snel uit tot een van de absolute fan favorieten. Zij ontwerpt voor Mr. Incredible een nieuwe superheldenoutfit.

Mode heeft een kast van een huis, waarin meerdere indrukwekkende kamers in te vinden zijn. Deze kwamen alleen maar langs in de animatiefilms, maar nu kan je deze daadwerkelijk zelf bezoeken. Wat blijkt, niemand minder dan Mode zelf verhuurt haar villa nu op Airbnb.

Vakantie
Niet alleen verwelkomt Mode je persoonlijk in haar huis, maar je krijgt ook een rondleiding van haar personeel en mag zelfs je eigen superheldenoutfit ontwerpen.


Het is nu al een groot succes, want op dit moment zijn er al teveel aanvragen om iedereen welkom te heten in Edna's walhalla. Klik hier voor de foto's!

NieuwsFilm

meest populair