Kleine jongetjes worden groot: Deze beroemde baby is nu alweer 50 jaar oud

Kleine jongetjes worden groot: Deze beroemde baby is nu alweer 50 jaar oud

Weet jij dan over welke luier dragende celebrity we het hebben?

De naam Aaron Smolinski zal niet meteen een belletje bij je doen rinkelen. Maar waarschijnlijk ken je wel de beroemde scène uit Superman (1978) waar een baby Clark Kent geïntroduceerd wordt.

Nadat hij op aarde is neergestort in zijn ruimtecapsule, wordt hij gevonden door het echtpaar Jonathan en Martha Kent (Glenn Ford en Phyllis Thaxter) die hem adopteren. Al gauw blijkt dat hun nieuwe zoontje buitengewoon sterk is en dit zorgde, uiteraard met de iconische soundtrack van John Williams, voor een memorabele introductiescène.

Ruim vijf decennia later
Deze peuter Smolinski (geboren 30 mei 1974 in Canada) was destijds 4 jaar oud en mocht vorige week donderdag dus alweer 50 kaarsjes uitblazen, inmiddels als getrouwde huisvader met twee kinderen.

Acteren is hij tot op de dag van vandaag blijven doen, maar helaas voor hem in voornamelijk low-budget titels die het vermelden niet waard zijn.

Even terug in de tijd
De 'Superman'-franchise is hij ook altijd trouw gebleven. Zo verscheen hij als 9-jarige (met zijn echte moeder) in de opening van Superman III (1983) als het jongetje bij de telefooncel wanneer Suups (Christopher Reeve) zich omkleedt en kan je hem nog zien als legerofficier in Man of Steel (2013).



NieuwsFilm

meest populair